naujienos

naujienos / 2023 06 09 Verslo pusryčiai su žinomiausių Lenkijos geopolitiku Jaceku Bartosiak

Džiaugiamės galėdami pakviesti savo narius ir partnerius į verslo pusryčius su labai ypatingu svečiu, žinomiausiu Lenkijos geopolitiku, teisininku, daugelio knygų ir podcast'ų autoriumi - Jaceku Bartosiaku.
Tai buvo ypatinga proga prie pusryčių ir kavos puodelio ne tik pasiklausyti jo itin įdomios artimiausios ateities pasaulio geopolitinėę situacijos analizės, bet ir padiskutuoti bei užduoti rūpimus klausimus. 
 
Jacekas Bartosiakas – Strategy&Future įkūrėjas ir savininkas. Knygų „Ramiasis vandenynas ir Eurazija“, Respublika tarp žemės ir jūros. Apie karą ir taiką“, „Praeitis yra prologas“, „Istorijos pabaigos pabaiga“, „Karas kosmose. Revoliucija geopolitikoje“ ir daugelių straipsnių autorius.
Knygos „Artėja III pasaulinis karas“ (Jacekas Bartosiakas ir Piotras
Zychowiczius) bendraautoris.
Pulaski fondo karo žaidynių ir modeliavimo programos direktorius; Potomac fondo Vašingtone vyresnysis bendradarbis; Nowa Konfederacja ir Naujosios kartos karo centro Vašingtone bendradarbis; Vyriausybės įgaliotojo Centrinio ryšių uosto patarėjų grupės narys (2017-2018), Centralny Port Komunikacyjny Sp. z o. o. (2018–2019 m.).
Varšuvos universiteto Teisės ir administravimo fakulteto absolventas, advokatų kontoros, užsiimančios verslo paslaugomis, advokatas ir vadovaujantis partneris. Geopolitikos ir geostrategijos ekspertas, diskusijų apie strateginę Vidurio ir Rytų Europos, Vakarų Ramiojo vandenyno ir Eurazijos padėtį dalyvis
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Apie mus

Asociacija „Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai” yra Lietuvos ir Lenkijos ekonominio bendradarbiavimo dvišalė organizacija. Asociacija renka informaciją savo nariams apie verslo galimybes abiejose šalyse, bendradarbiauja su organizacijomis ir asmenimis, užtikrinančiais verslo valdymą ir plėtrą, organizuoja konferencijas ir teminius renginius.


Rekvizitai

Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai
Kodas: 303873870
Banko sąskaitos numeris: LT50 7044 0600 0801 8382; BIC (SWIFT): CBVILT2X

Kontaktai

 Konstitucijos pr. 7, Vilnius
+370 6 5264605
info@plcc.lt