naujienos

naujienos / 2016 09 17 Lietuvos-Lenkijos smulkaus ir vidutinio verslo konferencija

Rugsėjo 16-18 dienomis Rokiškyje viešėjo kadenciją baigęs Lenkijos Prezidentas Bronislavas Marija Komorovskis, jo sūnus Piotras bei didžiulė lenkų verslininkų, savivaldos ir turizmo atstovų delegacija.

Pirmąją viešnagės dieną susitikti su aukštu svečiu atvyko užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius. Rugsėjo 17-osios Lietuvos-Lenkijos smulkaus ir vidutinio verslo bei turizmo konferencijoje dalyvavo Lenkijos Respublikos ambasados Vilniuje diplomatinio korpuso pirmasis sekretorius Kšyštofas Januškievičius, ūkio ministerijos kancleris Nerijus Rudaitis, kiti oficialūs asmenys.

– Į konferenciją atvyko Minsko Mazovieckio, Sulejoveko ir Volomino medžio pramonės atstovai, statybinių medžiagų didmenininkai, žemės ūkių savininkai – vaisių, daržovių augintojai, dalyvavo Minsko Mazovieckio meras Marcinas Jakubovskis, šio miesto muziejaus direktorius Leszekas Celejus, Sulejoviko miesto vicemeras Remigius Gorniakas, Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmų vykdančioji direktorė Renata Rudnicka bei  rūmų narė UAB Invetbudas  direktorė Margarita Vainilkienė.

"Lenkai daug pasiekę versle ir savivaldoje. O mūsų verslininkams menkokai žinomos lietuvių ir lenkų bendradarbiavimo galimybės. Daug ko vertėtų pasimokyti iš lenkų, kai kuriose srityse net galėtume apsijungti. Tokia Konferencija – galimybė susipažinti, padiskutuoti, įvertinti lietuvišką ir lenkišką situaciją įvairiose srityse, pasitarti dėl bendrų verslo ir turizmo projektų "- sakė Irmantas Tarvydis, Rokiškio verslo klubo prezidentas, Tarybos narys.



Apie mus

Asociacija „Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai” yra Lietuvos ir Lenkijos ekonominio bendradarbiavimo dvišalė organizacija. Asociacija renka informaciją savo nariams apie verslo galimybes abiejose šalyse, bendradarbiauja su organizacijomis ir asmenimis, užtikrinančiais verslo valdymą ir plėtrą, organizuoja konferencijas ir teminius renginius.


Rekvizitai

Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai
Kodas: 303873870
Banko sąskaitos numeris: LT50 7044 0600 0801 8382; BIC (SWIFT): CBVILT2X

Kontaktai

 Konstitucijos pr. 7, Vilnius
+370 6 5264605
info@plcc.lt