naujienos

naujienos / 2015 10 29 „Warsaw Stock Exchange Capital Market Day“ Vilniuje

Lapkričio 16 dieną, pirmadienį, Kempinski Hotel Cathedral Square viešbutyje Vilniuje įvyks „Warsaw Stock Exchange Capital Market Day“ renginys, skirtas aukščiausio lygio vadovams (C-level seminar) iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos. Renginyje dalyvaus Varšuvos Vertybinių Popierių Biržos vadovas Paweł Tamborski.

Dalyvauti renginyje kviečiame įmones, kurias domina Varšuvos kapitalų rinkos teikiamos galimybės. Programoje numatytos prezentacijos, kuriose bus pateikti visi atsakymai apie pirminį viešąjį akcijų siūlymą (ang. IPO) ir bendrovių skolos vertybinius popierius. Renginio metu bus galimybė tiesiogiai konsultuotis su Varšuvos Vertybinių Popierių Biržos atstovais.

Renginio organizatoriumi yra Varšuvos Vertybinių Popierių Birža, partneriai: Lenkijos ir Lietuvos Prekybos Rūmai, PKO Bank Polski, Bond Spot bei advokatų kontora Baker & McKenzie.

Daugiau: http://www.gpw.pl/wydarzenia_en/?ph_tresc_glowna_start=show&ph_tresc_glowna_cmn_id=56540



Apie mus

Asociacija „Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai” yra Lietuvos ir Lenkijos ekonominio bendradarbiavimo dvišalė organizacija. Asociacija renka informaciją savo nariams apie verslo galimybes abiejose šalyse, bendradarbiauja su organizacijomis ir asmenimis, užtikrinančiais verslo valdymą ir plėtrą, organizuoja konferencijas ir teminius renginius.


Rekvizitai

Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai
Kodas: 303873870
Banko sąskaitos numeris: LT50 7044 0600 0801 8382; BIC (SWIFT): CBVILT2X

Kontaktai

 Konstitucijos pr. 7, Vilnius
+370 6 5264605
info@plcc.lt