naujienos

naujienos / 2016 11 24 Delegacijos vizitas bendrovėje „ORLEN Lietuva“

Gerbiami Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmų Lietuvoje nariai,

Džiaugiuosi galėdamas pranešti, kad Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai, bendradarbiaudami su Estijos ir Latvijos prekybos rūmais Lietuvoje, tęsia tradicinius verslo vizitus  įvairiuose Lietuvos regionuose. Šį kartą lankysimės Mažeikiuose.

Verslo vizitas bendrovėje „ORLEN Lietuva“ planuojamas 2016 m. lapkričio 24 d., ketvirtadienį.

Naftos perdirbimo įmonė  „ORLEN Lietuva“ yra svarbiausias benzino ir dyzelinio kuro tiekėjas Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.

Šiame vizite planuoja dalyvauti  ir Estijos ambasadorė J. E.  p. Jana Vanaveski bei Estijos ambasados Vilniuje atstovas (-ai).

Preliminari programa

Maloniai primename, kad jūs esate užsiregistravę dalyvauti verslo vizite į bendrovę „ORLEN Lietuva“, kuris įvyks 2016 m. lapkričio 24 d., ketvirtadienį.

Estijos ambasadorė Lietuvoje J. E. p. Jana Vanaveski ir Latvijos ambasadorius J. E. p. Einars Semanis irgi planuoja dalyvauti šiame vizite.

 

PROGRAMA

 07.20 val.  Renkamės prie prekybos centro „PANORAMA“ adresu Saltoniškių g. 9, Vilnius („Lux Express“ autobusų stovėjimo aikštelė)

07.30 val. Tarpmiestiniu autobusu išvykstame iš Vilniaus į Mažeikius

11.30 val. Vizitas „ORLEN Lietuva“ (Mažeikių g. 75, Juodeikiai, Židikų sen., Mažeikių r. sav.)

1. Bendrovę „ORLEN Lietuva“ pristato p. Ireneusz Fąfara („ORLEN Lietuva“ generalinis direktorius, direktorių valdybos pirmininkas) ir p. Viktoras Vasilavičius (generalinio direktoriaus pavaduotojas gamybinės veiklos valdymui)

2. Ekskursija po bendrovę „ORLEN Lietuva“

14.00 val. Pietūs kavinėje „Rosso“ (viešbutis „Astrum Palace“, Laisvės g. 7, Mažeikiai)

15.30  val. Išvykstame iš  Mažeikių į Vilnių

19.30 val. Atvykstame į Vilnių prie prekybos centro „PANORAMA“, Saltoniškių g. 9, Vilnius („Lux Express“ autobusų stovėjimo aikštelė)



Apie mus

Asociacija „Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai” yra Lietuvos ir Lenkijos ekonominio bendradarbiavimo dvišalė organizacija. Asociacija renka informaciją savo nariams apie verslo galimybes abiejose šalyse, bendradarbiauja su organizacijomis ir asmenimis, užtikrinančiais verslo valdymą ir plėtrą, organizuoja konferencijas ir teminius renginius.


Rekvizitai

Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai
Kodas: 303873870
Banko sąskaitos numeris: LT50 7044 0600 0801 8382; BIC (SWIFT): CBVILT2X

Kontaktai

 Konstitucijos pr. 7, Vilnius
+370 6 5264605
info@plcc.lt