naujienos

naujienos / 2016 04 20 „GLL & PLCC IV Business Mixer“ Varšuvoje

Balandžio 20 d. Varšuvoje Asociacija „Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai“ kartu su Lietuvos Respublikos ambasada Varšuvoje ir profesionalų tinklų „Global Lithuanian Leaders“, surengė susitikimą su Lenkijoje gyvenančiais ir dirbančiais Lietuvos ekspertais, verslininkais, taip pat su Lenkijos verslo atstovais, susijusiais profesiniais ryšiais su Lietuva.
 
Tuo pačiu metu vyko IV Business Mixer, kuriame Asociacijos „Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai“ naris UAB "EUROAPOTHECA", atstovaujama Lenkijos rinkos vadovo pono Piotr Kocman, pristatė plėtros planus bei pasidalino sukaupta patirtimi.
 
Renginyje dalyvavo daugiau nei penkiasdešimt svečių, lietuvių dirbančių tarptautinėse bendrovėse, tokių kaip „Philip Morris”, „Orlen“, „Aviva“, „Gemini Group“, „Avon Cosmetics“, taip pat lietuviško kapitalo įmonių, tokių kaip „LitPol Link“, „Varul“, „Kauno dujotiekio statyba“, „Birštono mineraliniai vandenys“, „Polimport“, „Vičiūnai Group“, atstovai Lenkijoje, bei Lenkijos įmonių: „Boryszew S.A. Oddział Nowoczesne Produkty Aluminiowe Skawina “, „Towarowa Giełda Energii”,”Marszłek i Partnerzy-Adwokaci”, „Budmiex S.A.“, „Nord Farm Sp.z o.o.“, “Sensilab Sp. z o.o.“ bendradarbiaujančių bei susijusių su Lietuva, atstovai.

Renginio tikslas – suburti Lenkijoje gyvenančius ir dirbančius lietuvius bendram tikslui: dalintis patirtimi, plėtoti ryšius tarp žmonių ir valstybių.
 
Diskusijoje dalyvavo ponas Tomas Gulbinas, Centrinės ir Rytų Europos viešosios politikos vadovas „Google“, ponas Benediktas Vanagas, Lietuvos-Lenkijos Dakaro komandos lenktynininkas ir „Pitlane“ vadovas, bei ponas Łukasz Korycki, didžiausio Lenkijoje verslo naujienų portalo „Puls Biznesu“ vyr. redaktoriaus pavaduotojas.
 
Apibendrindamas renginį, diskusijos moderatorius, Asociacijos „Lenkijos irLietuvos prekybos rūmai“ valdybos pirmininkas, buvęs Lietuvos Energetikos ministras ponas Jaroslav Neverovič džiaugėsi, kad Varšuvoje susiformavęs stiprus su Lietuva dirbančių ar iš Lietuvos atvykusių profesionalų bei verslo atstovų branduolys.
„Diskusijos dalyviai vieningai sutarė, jog vystant ir sėkmingai užbaigiant Lietuvą ir Lenkiją jungiančios energetikos, transporto infrastruktūros projektus, atsiranda daug naujų galimybių abipusėms investicijoms, prekybai. Dalis verslo jau dabar sėkmingai ir aktyviai dirba regiono mastu, tačiau būtina stiprinti ekonominius dviejų šalių ryšius, kad išnaudotume galimybes ir įgautume pranašumo kaip regionas“, sakė J. Neverovič.


Apie mus

Asociacija „Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai” yra Lietuvos ir Lenkijos ekonominio bendradarbiavimo dvišalė organizacija. Asociacija renka informaciją savo nariams apie verslo galimybes abiejose šalyse, bendradarbiauja su organizacijomis ir asmenimis, užtikrinančiais verslo valdymą ir plėtrą, organizuoja konferencijas ir teminius renginius.


Rekvizitai

Lenkijos ir Lietuvos prekybos rūmai
Kodas: 303873870
Banko sąskaitos numeris: LT50 7044 0600 0801 8382; BIC (SWIFT): CBVILT2X

Kontaktai

 Konstitucijos pr. 7, Vilnius
+370 6 5264605
info@plcc.lt